Tau er kanskje det beste utgangspunkt for bedrifter som leter etter nye, fleksible næringsareal

Når Ryfast åpner i 2019, er Strand kommune med tettstedet Tau og byen Jørpeland et av de virkelige vekstområdene i regionen. Det jobbes godt i Rogaland for å tilrettelegge for utvikling av Ryfylke. Med Ryfast på plass er det naturlig med vekst i området. Det satses også på infrastruktur, og med Tau Næringspark på plass er området særdeles attraktivt for bedrifter som har behov for større arealer til sin virksomhet.

Tau Næeringspark

Ved porten av Ryfylke

Tau Næringspark ligger ved porten til Ryfylke. Kort vei både til Tau og Jørpeland betyr at det vil være kort vei for bedriftens ansatte når de skal til og fra Nordmarka.

20 minutter til Stavanger

Med Ryfast på plass er det faktisk raskere å kjøre til Stavanger fra Tau enn fra Bryne til Stavanger. Her er det med andre ord mye å spare for bedrifter som har daglig behov for transport i regionen.

30 minutter til Forus

Det tar ikke mer enn en halvtime til Forus og Stavanger Lufthavn, Sola. Du er med andre ord nær de viktigste knutepunktene i regionen.

Tau Næeringspark

Byggeklare tomter

Næringsparken tilbyr byggeklare tomter. Det er regulert inn tomter med stor fleksibilitet i forhold til utviklingen av området. Her tilpasses størrelsen etter bedriftens behov.

Tau Næeringspark

Fra 2 til 70 mål areal

Det er mulig å slå sammen flere tomter. Med regulering for arealkrevende næring finnes det mange muligheter her i Tau Næringspark. Vi tilbyr alt fra byggeklare tomter, til ferdig utviklet næringsbygg, kombinasjonsbygg og kontorlokaler for langtidsleie.

Tau Næeringspark

Felles dypvannskai

Ved sjøen er det et stort felles område med egen ISPS (International Ship and Port Facility Security Code) klassifisert kai til disposisjon.

Tau Næringspark

Noen andre forslag?

Om ønskelig kan vi sammen med deg prosjektere og bygge etter dine behov, med deg som leietaker. Det er også mulig å få opsjon på kjøp av bygget du leier.

Ta Kontakt →